Club van het jaar

We vallen maar meteen met de deur in huis, we zijn helaas niet verkozen tot finalist ‘Club van het Jaar 2021’. Het was een close call, maar er waren 4 clubs die zich net iets meer hebben weten te onderscheiden in het afgelopen jaar dan de andere deelnemers.

Maar ze hebben genoten van ons enthousiasme, veerkracht en daadkracht. De jury heeft met veel belangstelling en bewondering naar ons verhaal geluisterd en heeft ons het volgende teruggegeven:

Popkoor XING
Erg veel waardering voor jullie moed om een nieuwe vereniging te starten en op zo’n positieve manier mee om te gaan, met veel veerkracht, initiatieven, goede ideeën. Jullie hebben nog nooit een optreden gehad, maar toch al met recht provinciewinnaar geworden! Jullie initiatieven tonen (veer)kracht, zoals de samenwerking met de voetbalclub voor het gebruik van de tribune. Veel succes en plezier nu jullie weer echt samen mogen zingen.

Embleem voor de trotse Provinciewinnaars
Jullie mogen met recht trots zijn op de titel  ‘Provinciewinnaar Club van het Jaar 2021’ voor de provincie Drenthe. Want van de ruim 2.100 deelnemende clubs is het jullie gelukt om deze titel te veroveren. Dat zegt veel over jullie aanpak tijdens het coronajaar en de betrokkenheid van jullie leden bij de club.

Uiteraard mogen jullie de titel ‘Provinciewinnaar Club van het Jaar 2021’ een jaar lang gebruiken in jullie communicatie.

 

We feliciteren de vier clubs die doorgaan naar de finale:
• Flevolandse Theatervereniging JTL
• Hasselts Fanfare
• Rode Sneakerz
• Triple ThreaT

Popkoor XING provinciewinnaar 2021
Popkoor XING Assen jaaroverzicht 2020